More

  Nieuwe video’s Control Conference online

  Vandaag hebben we weer drie nieuwe video’s van Control Conference sessies toegevoegd aan ons YouTube kanaal. Dit keer de sessies van Brie Code, Martin Sahlin en Catherine Woolley. Ieder van hen vertelt over wat hem of haar inspireert tot het maken van games.

  Brie Code (Tru Luv Media)

  Code legt in haar ‘Video Games Are Boring’ talk uit waarom ze na jaren in AAA development een eigen studio is gestart waarmee ze games maakt voor en met mensen die niet van games houden.

  Martin Sahlin (Coldwood)

  Sahlin vertelt tijdens zijn sessie, getiteld Make Every Game Your Last hoe ze bij Coldwood deden alsof Unravel hun laatste game ooit zou zijn en wat voor gevolgen dat had voor het development proces.

  Catherine Woolley (The Chinese Room)

  Woolley is een fervent game jam deelnemer. Tijdens haar Game Jams – Condensed Creativity talk vertelde ze waarom ze waarom deelname aan games jams een verfrissende verandering en uitdaging is voor iedereen die games maakt; of je nu bij een AAA studio werkt, of  een indie developer of student bent.

  Zorg dat je niets mist!

  De komende tijd zetten we meer Control Conference video’s online. Wil je zeker weten dat je ze niet mist, abonneer je dan op het Control Youtube-kanaal.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img