More

  Control-lezers krijgen korting op kaarten voor Ludicious

  Van 26 tot en met 28 januari kan je in Zürich terecht Ludicious, een congres en business-evenement voor game professionals.

  Op donderdag 26 januari is er een congres over applied games en een congres over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van game technologie. Die avond is er de Ludicious Business Pitch Reception. Ludicious Business gaat op vrijdag 27 januari verder met lezingen en meetings. De avond van de 27e is volledig gewijd aan de Ludicious & SGDA Game Award Night. Op zaterdag 28 januari wordt het professionals deel van Ludicious afgesloten met een congres over game design.

  Sprekers

  Onder de aangekondigde sprekers onder andere Eric Zimmerman, game designer en mede-oprichter van GameLab, het bedrijf achter Diner Dash. Verder Koh Kim, voorheen onderdeel van het Google Play Games Business Development Team (en de persoon die je moest hebben als je een wereldwijde feature wilde hebben in de Google Play Store), thans freelance adviseur op het gebied van marketing en biz dev strategieën. En Phil Elliott, die twee jaar geleden Square Enix Collective opzette.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op alle Ludiciouskaarten. Gebruik hiervoor de kortingscode LudiciousLovesCC  in de online ticketshop. Koop je je kaart voor 25 december, dan pak je nog de early bird korting mee.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img