More

  Uit Straks! • Cook & Becker Sonic boek nu te bestellen

  Na ‘Killzone Visual Design‘ en ‘120 Years of Vlambeer and Fiends. Bringing back arcade games since 1896‘ is het ‘Sonic The Hedgehog 25th Anniversary Art Book‘ het derde game-art boek dat Cook en Becker uitbrengt.

  Het boek is in samenwerking met SEGA gemaakt ter ere van de 25e verjaardag van de egel. Het bevat art, illustraties, promotiemateriaal en zeldzame beelden uit de Sonic geschiedenis. Daarnaast lees je interviews met mensen die aan de Sonic games hebben gewerkt, zoals Yuji Naka (Producer van verschillende Sonic titels), Takashi Iizuka (game-designer die al sinds 1994 aan Sonic games werkt), en art director Yuji Uekawa.

  Het ‘Sonic The Hedgehog 25th Anniversary Art Book’ komt uit in april 2017, maar is nu al te bestellen op de Cook & Becker website in een standaard– of collector’s-editie voor respectievelijk €43 of €105 (ex BTW). De laatste prijs is inclusief tien procent korting die je krijgt als je vóór februari 2017 bestelt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img