More

  Video’s Control Conference over Subsidies, Kickstarter en Funding

  Twee weken geleden plaatsten we de eerste video’s van Control Conference op ons Youtube kanaal. Vandaag het tweede deel. Dit keer drie sessies die op een of andere manier over geld gaan.

  Stimuleringsfonds-panel

  Joris van Ballegooijen (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie), Jeroen van Mastrigt (lid adviescommissie Gamefonds) en Peter de Jong (mede-oprichter Codeglue, ontvanger van vier Gamefonds-subsidies) praten onder leiding van Matthijs Dierckx over het verdwijnen van het Gamefonds. Daarnaast legt Van Ballegooijen uit waarom het fonds verdwijnt en wat ervoor in de plaats komt. Ook geven de heren tips over wat wel en wat niet te doen om een aanvraag bij het Stimuleringsfonds een grotere kans van slagen te geven. Bekijk de video hier.

  Funding

  Leonie Manshanden, voormalig Studio Director bij Irrational Games en mede oprichter van IndieDevKit vertelt over het financieren van je bedrijf of game. Hoeveel geld heb je nodig, wanneer heb je het nodig en waar haal je het vandaan. Budget, cashflow-plan, crowdfunding, angel investors, incubators, publishers, early access, en allemaal andere dingen die je moet weten om de juiste keuzes te maken, komen aan bod. De video is hier te bekijken.

  Kickstarter campagne voorbereidingen

  Koen Deetman, CEO van KeokeN Interactive, legt uit wat je allemaal moet doen en moet laten om je voor te bereiden op een Kickstarter campagne voor €100.000; hoe bereid je je voor en wat gebeurt er allemaal onderweg. Het is te zien en te horen in deze video.

  De komende tijd zetten we meer video’s online. Wil je zeker weten dat je ze niet mist, abonneer je dan op het Control Youtube-kanaal.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img