More

  GDC 2017 • VR werelden, verkoopvoorspellingen voor mobiele games, wapens, en korting voor Control-lezers

  De Game Developers Conference in San Francisco is nog een paar maanden weg, maar er zijn al diverse sessies aangekondigd.

  Jesse Schell

  Naast developer is Jesse Schell ook docent. Zo geeft hij al mee dan tien jaar een ‘Building Virtual Worlds’ klas aan de Carnegie Mellon University. Zijn studenten hebben gedurende die periode meer dan 1000 experimentele VR-werelden gemaakt. Wat Schell daar van heeft geleerd deelt hij in zijn ‘Lessons Learned from a Thousand Virtual Worlds’ sessie.

  Mike Gordon

  Mike Gordon, voormalig VP of publishing bij Kongregate en oprichter van Iron Horse Games vertelt tijdens zijn talk op GDC hoe je een verkoopvoorspelling voor je mobiele game kan maken en wat voor nut het maken van een voorspelling heeft.

  Ste Curran

  In zijn talks neemt Ste Curren de aanwezigen altijd mee in een verhaal. Double Tap gaat over wapens. Zijn deze onlosmakelijk verbonden met games? Zo ja, is dat een probleem?

  Korting voor Control-lezers

  Control is in 2017 wederom media partner van GDC. Met de code GDC17CTL krijg je 10 procent korting op All Access, Main Conference, All Access + VRDC en Main Conference + VRDC passen.

  Wil je wat delen met de duizenden developers en decision makers die zich verzamelen in het Moscone Center, vertel het ze via de speciale internationale uitgave van Control.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img