More

  Uit Nu! Puzzle-game Circles van Illusive Games

  Vandaag om 19.00 uur vindt de soft-launch plaats van puzzle-game Circles. Dit is de eerste game van Illusive Games, de studio van Jeroen Wimmers.

  Analytics

  Voor de soft-launch heeft Wimmers niet gekozen voor een bepaald territorium, maar voor een beperkt aantal downloads. Slechts 200 mensen kunnen de game downloaden via itch.io refinery. Hij zit dit als een uitgebreide test voor de game: “De eerste levels van Circles zijn al veel getest en het eerste uur is vrij van bugs. Om echter de latere levels in de game ook uitgebreid te testen heb ik gekozen voor een soft-launch. Via analytics kijk ik hoe ik de game kan verbeteren.”

  Nog geen muziek

  Spelers die de game nu downloaden betalen €4,99, ongeveer de helft van de €7,99 die mensen straks voor de definitieve versie betalen. Wimmers: “De game is compleet speelbaar en heeft twee tot drie uur content. Het enige wat er in deze versie mist is de muziek.” Bij de officiële launch, begin 2017, krijgen de mensen die Circles nu kopen een Steam-key voor de definitieve versie.

  Micro Mortem

  Wimmers wilde geen tekst of tutorials in Circles. Het eerste level in de game is dus belangrijk om te zorgen dat spelers begrijpen wat ze moeten doen. Over dit proces schreef Wimmers een Micro Mortem.

  circles-level-1-loop2

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img