More

  Control-lezers krijgen fikse korting op Learntec

  Van 24 tot en met 26 januari 2017 vindt in Karlsruhe de 25e editie van Learntec plaats. Control-lezers krijgen een fikse korting op congreskaarten en kunnen gratis naar de expo.

  Learntec focust op de toekomst van de digitale educatie-markt. Het evenement bestaat uit een expo met 240 exhibitors, en een congres met een line-up van Duitse en internationale sprekers met een zakelijke of research achtergrond. Een van de keynote sprekers is auteur en analist Elliott Masie, die zich onder andere bezighoudt met corporate learning en opkomende technologieën.

  Korting voor Control-lezers

  Met de code CONTROL-LT17  kunnen Control-lezers in de online expo-ticketshop een gratis 3-dagen expokaart aanschaffen (normale prijs €54). Met de code CONTROL-LT17-CONF koop je in de online congres-ticketshop een 3-dagen congreskaart voor €245 (normale prijs €665), of een congreskaart voor 1 dag voor €160 (normale prijs €410).

  De kortingstarieven staan in de ticketshops omschreven als universiteitstarief, maar ze zijn geldig voor álle Control-lezers.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img