More

  Het Stimuleringsfonds zoekt game-adviseurs

  Zoals bekend verdwijnt het Gamefonds eind dit jaar als aparte regeling en worden games meegenomen in de Digitale Cultuur regeling. Sommige mensen vragen zich af of games binnen zo’n brede regeling wel aan bod komen, omdat de kennis over games bij de adviescommissie zou ontbreken.

  Dat is iets wat we nu kunnen veranderen. Het Stimuleringsfonds is namelijk op zoek naar, onder andere, leden voor de adviescommissie Digitale Cultuur. Ben jij iemand die zelf geen aanvragen in wil dienen, maar die het wel belangrijk vindt dat games binnen de regeling een stem hebben? Meld je dan uiterlijk 23 november aan. De nodige informatie is te vinden op de website van het Stimuleringsfonds.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img