More

  Uit Nu! Rusty Lake: Roots

  Vandaag komt point-and-click adventure Rusty Lake: Roots uit. De game is een nieuw deel in de Rusty Lake serie die ooit is begonnen met free to play escape room games. Met Rusty Lake Hotel, die begin dit jaar uitkwam, maakten ze de overstap naar premium games.

  Duister randje

  Hoofdpersoon in Rusty Lake: Roots is James Vanderboom. Wanneer zijn oom overlijdt reist hij als enige erfgenaam af naar Rusty Lake. Naast het huis erft hij een speciaal zaadje dat zich door wat goede zorg en puzzelen uitgroeit tot een stamboom. Maar Rusty Lake zou Rusty Lake niet zijn als er niet gaandeweg een duister randje tevoorschijn kwam.

  Rusty Lake: Roots is voor€ 2,99 te downloaden op de Apple App Store, Google Play, Steam en itch.io

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img