More

  Control Conference • Een terugblik in beeld

  Control Conference ligt ruim twee weken achter ons. Een mooi moment om in beeld terug te blikken naar een in onze ogen geslaagd evenement. Je kunt nu de foto’s vinden in het  Control Conference 2016 fotoalbum.

  We zijn ook druk bezig met het editen van de video’s van de talks. Die worden in de komende periode op het Control YouTube-kanaal gezet. Daar kan je nu al enkele sessies van 2015 terugkijken. Als je je abonneert op ons kanaal weet je zeker dat je het plaatsen van nieuwe video’s niet mist.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img