More

  Uit Nu! Act it Out voor Wii U

  Een aantal jaar geleden werkte Nederlander Martijn van der Meulen bij Sony Playstation en kwam daar Ed Gladwin tegen. Ieder ging vervolgens z’n eigen weg, maar toch vonden ze elkaar weer en begonnen een eigen studio.

  Multiplayer passie

  In november van het vorige jaar richtten Van der Meulen en Gladwin Snap Finger Click op, een in Brighton gevestigde studio met een passie voor multiplayer games. Lang hoefden we niet te wachten op een eerste game, want twee maanden later kwam party-game Act it Out! uit op PS4. Deze game is sinds een paar dagen ook beschikbaar voor Wii U.

  Act it Out! is een digitale versie van Hints, maar naast het uitbeelden van zinnen moet je ook zingen of dingen tekenen op de Wii U GamePad. De game is voor €9,99 te downloaden in de Nintendo eShop.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img