More

  Aanmeldingen GDC studentenbeurs 2017 geopend

  In 2015 is Controls Alessandra een GDC-beurs gestart voor studenten in Nederland. Het geld voor deze beurs wordt bijeengebracht door de industrie. Zij kiezen ook de winnaars.

  Winnaars 2016

  Vorig jaar waren er twee winnaars. Zij schreven ieder een verslag over wat ze hebben geleerd. Het verslag van Moniek Schilder lees je hier en dat van Tijmen Tio hier.

  moniek-gdc

  Aanmeldingen 2017 geopend

  Het is nu mogelijk om je aan te melden voor GDC 2017. Om voor de beurs in aanmerking te komen moet je een essay schrijven. Hierin beschrijf je waarom je naar GDC wilt, wat je daar wilt bereiken en hoe je dat denkt te bereiken. Lees voordat je begint te schrijven de open call en deze tips goed door. Je hebt twee maar A4-tjes, dus gebruik ze goed. Deadline voor aanmelden is 8 november.

  Waarom een essay en geen game?

  Met een bezoek aan GDC bereik je het meeste als je van te voren een goed plan hebt. Zo kan het zijn dat iemand met een hele goede game er doelloos rondloopt en geen stap verder komt, terwijl iemand met een minder goede game nuttige feedback verzamelt waar de game beter van wordt. Een game is ook meestal een ’team effort’ en dan is het lastig te bepalen wie welke bijdrage heeft geleverd.

  Donaties welkom

  Omdat er uit 2016 geld over was kunnen we in ieder geval één student blij maken met een beurs. Donaties zijn nog steeds welkom en hopelijk kunnen we ook dit jaar weer twee beurzen uitreiken. Doneren kan via het online formulier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img