More

  Force Field kondigt Landfall aan

  Eindelijk weten we waar ze bij Force Field aan werken, want gisteren werd Landfall aangekondigd. Dit is de eerste game in een reeks die de Amsterdamse studio exclusief voor Oculus Studios ontwikkelt.

  Landfall is een tactische action shooter voor VR waarin spelers hun troepen naar de overwinning moeten leiden. Dit kan vanuit een third person view waarbij je boven het strijdtoneel hangt, maar je kan via de first person view ook midden in de strijd duiken. De game kent een single player mode, een multiplayer vs mode, en een co-op mode.

  Een Landfall 2 vs 2 demo is de komende dagen te spelen op Oculus Connect in San Jose in Californië. De game komt begin 2017 uit.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img