More

  Uit Nu! Ortus Arena

  Ortus Arena is een turn-based strategy game, waarin twee spelers elk vijf energiebronnen moeten beheren. Iedere speler begint aan een kant van het bord vol hexagonnen. Van daaruit stuur je ze op pad om energiebronnen te veroveren. Deze energie gebruik je om de strijders van je tegenstander aan te vallen en om je tegen hun aanvallen te verdedigen.

  Ortus Arena is op Steam te downloaden voor €9,99. Tot en met morgen krijg je 10% korting. De release van de game voor mobiel staat voor een later moment gepland. Een datum is nog niet bekend.

  Ter gelegenheid van de launch van de game laten ze de spelers een kijkje nemen in hun kantoor en nodigen ze hen uit om een potje tegen de developers te spelen. Alleen jammer dat er geen link naar de Steam page – of welke site dan ook – in de beschrijving van de video staat.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img