More

  Uit nu! Move a Lot van MAD Multimedia

  Nederland is een klein landje, maar door slimme inrichting halen we daar toch een heleboel uit. Soms vergt dat het nodige puzzelwerk en dat is precies wat Move a Lot je laat ervaren.

  Honderd jaar landinrichting

  Het is dit jaar 100 jaar geleden dat het Kadaster een taak in landinrichting kreeg. Om dit te vieren zijn de de campagne “De kracht van gebiedsontwikkeling” gestart. Centraal in deze campagne staan de ruimtelijke uitdagingen die we als klein land hebben. Om mensen deze uitdagingen zelf te laten ervaren, lieten ze een game maken.

  Zo makkelijk is het niet

  In samenwerking met Ordina bedacht MAD Multimedia Move a lot. In de game puzzel je de juiste stukjes bij elkaar om een zo logisch mogelijke indeling van een gebied te krijgen. Je begint makkelijk door het ruilen van stukjes land waar schapen op staan tegen graanvelden, of je verzamelt de juiste gebieden rondom het centrum van een stad. Langzamerhand moet je met steeds meer dingen rekening houden en wordt het steeds moeilijker om binnen de gestelde tijd de juiste indeling te maken.

  Zelf proberen? Move a Lot is gratis te downloaden in de Apple App Store en en op Google Play.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img