More

  Control Conference • NFF Seminar over VR

  Op 28 september is er in TivoliVredenburg een NFF Seminar Virtual Reality. Dit is geen onderdeel van Control Conference, maar je mag er met je Control Conference badge wel gratis naar binnen.

  Decennialang gold VR als de belofte voor de toekomst, maar nu is Virtual Reality hier. Maar wat betekent de ontsluiting van betaalbare, goed werkende consumenten-VR voor de makers van content? Het betekent een nieuw platform voor film, games, muziek, kunst, gezondheidszorg, (tele)communicatie, marketing en ga zo maar door.

  Extra dimensie

  In het Seminar Virtual Reality een overzicht van VR mogelijkheden, zoals 360 graden film, wat er bij komt kijken voor regisseurs, cameramensen, editors, maar ook animatoren en artists. Hoe schrijf je eigenlijk een script voor een ervaring waar de kijker middenin zit. Hoe houd je de aandacht vast en hoe stuur je de kijkervaring. En wat valt er te leren van gamemakers die een extra interactieve dimensie toevoegen aan VR?

  Samengesteld door Eric Bartelson

  Het programma voor het seminar is samengesteld door Eric Bartelson. Sprekers zijn Steye Hallema, Anne Barnhoorn, Sara Kolster, Tomas Sala, Jan Rothuizen, Daniël Ernst en Benjamin de Wit. Bartelson doet daarnaast een Q&A met Control Conference spreker Raymond Crook over zijn werk aan de eerste VR titel van Double Fine: Psychonauts in the Rhombus of Ruin.

  Heb je geen Control Conference kaartje? Dan kost deelname aan het VR seminar 15 euro.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img