More

  Control Conference • Dit zijn onze hosts

  Ook dit jaar heeft Control Conference verschillende personen bereid gevonden om de diverse tracks te hosten. Hieronder stellen we ze kort aan jullie voor. Voor meer uitgebreide bio’s kan je terecht op de website van Control Conference.

  Zuraida Buter

  Zuraida Buter

  Zuraida Buter cureert, initieert, adviseert en documenteert evenementen met een nadruk op playful culture en games. Buter spreekt regelmatig over playful culture, game jams, community en samenwerking, op congressen in binnen- en buitenland. Ze is oprichtster van  zo-ii en geestelijk moeder van de INDIGO showcase.

  Matthijs Dierckx

  matthijsdierckx

  Matthijs Dierckx is mede-oprichter en voormalig uitgever van Control. Rekengame Sumico is door hem bedacht en hij was betrokken bij development. Daarnaast maakt Dierckx muziek voor verschillende games en is hij samensteller bij het Nederlands Film Festival. Dierckx modereert ook het “We’re In It For The Money” panel.

  Rebecca Fernandez O’Shea

  rebecca-fernandez-oshea

  Rebecca Fernandez O’Shea is programmeur bij WeirdBeard, waar ze werkt aan de recent uitgebrachte titel Tricky Towers. Ze heeft ook gewerkt aan Armello van League of Geeks. Voor ze naar Amsterdam kwam gaf ze in Australië les en was ze mede-oprichter van een indie studio.

  Sherida Halatoe

  sherida-halatoe

  Sherida Halatoe is een Nederlandse game developer. Vorig jaar bracht ze als tiger & squid haar debut game  “Beyond Eyes” uit.

  Niels ’t Hooft

  niels-t-hooft

  Auteur Niels ’t Hooft was jarenlang tevens game-journalist. Naast zijn literaire werk draagt ‘T Hooft als story director, copywriter en consultant bij aan games als Toki Tori2+, Antegods en RIVE. Over het verhaal wat hij voor laatstgenoemde game schreef vertelt hij in een eigen sessie tijdens Control Conference.

  JP van Seventer

  jp-van-seventer

  JP van Seventer is managing director van de Dutch Game Garden in Utrecht. Hij is mede-oprichter van W!Games, de studio die later Vanguard Games werd en die nu bekend is als Force Field. De laatste jaren is Van Seventer de drijvende kracht geweest achter verschillende applied games en healthcare innovatie projecten.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img