More

  Dev blog • Battlezone: Placing in VR

  Op Control leest je normaliter alleen dev blogs van Nederlandse developer, maar met Control Conference voor de deur maken we een uitzondering. Deze keer een dev blog van Engelse studio Rebellion over wat het verschil is tussen het plaatsen van de speler in de cockpit van een Battlezone’s tank in VR versus een gewoon TV-scherm. Je kunt de hele uitleg lezen op het PlayStation blog.

  Wil je meer horen over Battlezone, kom dan naar Control Conference. Daar vertelt James Valls, senior producer bij Rebellion, over de ontwikkeling van Battlezone; het eerste VR project van de studio.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img