More

  Control Conference • Daar is ie dan, de laatste spreker

  De afgelopen weken zijn er heel wat namen voorbij gekomen, maar vandaag zijn we aanbeland bij de laatst aankondiging. Hierna geen nieuwe sprekers meer, maar volgens mij hebben we inmiddels een mooie line-up.

  Waarschijnlijk kennen jullie ‘m allemaal wel, maar voor het geval er iemand is die Rami Ismail niet kent: hij is de mede-oprichter en Business & Development Guy bij Vlambeer, de makers van Nuclear Throne, Ridiculous Fishing, LUFTRAUSERS, Super Crate Box, GUN GODZ, Serious Sam: The Random Encounter & Radical Fishing.

  Mis het niet!

  Waar zijn talk over gaat weten we nog niet. Maar Ismail kennende zal het iets zijn waar je als (beginnende) developer je voordeel mee kan doen. Mis het niet!

  Nog steeds geen kaartje? Koop ‘m dan nú in de online ticketshop.

  Om je een indruk te geven, hieronder de video van de ‘How to survive your first indie game for dummies’ talk van Ismail tijdens Control Conference 2015. Op YouTube werd deze video bijna 40.000 keer bekeken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img