More

  Control Conference • Post effects, the make up of AAA games and more

  Mathieu Muller is geboren tussen de Atari2600 en de Commodore64, heeft gestudeerd in Frankrijk, Zwitserland en Canada en heeft de afgelopen 13 jaar als software engineer gewerkt aan professionele flight simulator graphic engine en middleware voor games. Tegenwoordig is hij field engineer bij Unity. Hij helpt gebruikers en legt de link tussen developers en marketing en sales.

  mathieumuller

  In zijn sessie op Control Conference laat Muller zien hoe je met post-effects kan gebruiken om een simpele scene een AAA look te geven. Verder vertelt hij waar Unity aan werkt om nu en in toekomst de beste graphics te produceren.

  Nog geen ticket voor Control Conference? Koop ‘m dan nu in de online shop.

  Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door Unity.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img