More

  Control Conference • Een sprekende schrijver: Niels ’t Hooft

  Gisteren kwam RIVE uit, de laatste game van development studio Two Tribes. Toen ze aan RIVE begonnen zou de game gewoon een project zijn, waarna nog velen zouden volgen. Gedurende de ontwikkeling werd echter duidelijk dat dit de laatste Two Tribes game zou worden.

  Niels ’t Hooft, schrijver van het ‘optionele” verhaal van RIVE, vertelt hoe het verhaal hierdoor meer diepte kreeg. Hij deelt hoe de ontwikkeling van het plot en de karakters van RIVE en het verhaal hand in hand gingen met de creatie van iets unieks.

  Nog geen kaartje voor Control Conference? Ga dan snel naar de online shop.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img