More

  Nomineer je game voor Google Early Access

  In mei kondigde Google aan dat ook de Google Play Store een Early Access programma kreeg. Op het Android developers blog was onlangs te lezen dat in de eerste maand de 29 games die onderdeel uitmaken van het early acces programma samen meer dan 1 miljoen keer zijn gedownload.

  De eerste lichting games was door Google zelf geselecteerd. Voor de volgende lichting kunnen developers zelf hun games nomineren via een online formulier. Uit de aanmelding maakt Google dan een keuze. Het formulier meldt dat ze voor de Early Access selectie zoeken naar nog niet uitgebrachte apps en games die nieuwe ideëen, nieuwe interaction flows en nieuwe businessmodellen testen.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img