More

  INDIGO selectie 2016 • 38 games uit binnen- en buitenland

  Vandaag heeft Dutch Game Garden de 38 geselecteerde games voor INDIGO Showcase 2016 bekend gemaakt. Dit jaar zitten er voor het eert buitenlandse games in de selectie. Maar liefst 13 buitenlandse developers van Oostenrijk tot Afrika zijn er op 27 september bij om hun game te laten zien en te laten spelen.

  De geselecteerde titels variëren van prille prototypes tot games die bijna uit zijn. Ook het soort games is heel divers; de selectie kent applied games, local multiplayer, fysieke installaties en natuurlijk ook VR projecten. Voor de volledige lijst van games kan je terecht op de INDIGO website.

  Indigo 2016 logo

  INDIGO wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Film Festival en de Dutch Game Awards en is partner event van Control Conference.

  INDIGO 2016
  Tijdstip: Dinsdag 27 september 10:00 – 22:00
  Toegang: Gratis
  Locatie: TivoliVredenburg in Utrecht

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img