More

  Control Conference • William Chyr over inspiratie voor Manifold Garden en game development voor het oog van de hele wereld

  Wellicht dat de naam William Chyr niet gelijk een belletje doet rinkelen, maar als je game-media een beetje in de gaten houdt en het beeld hierboven ziet dan moet je hem wel eens zijn tegengekomen.

  Lovende reacties

  Manifold Garden is de first-person exploration game van William Chyr. In de game maak je opnieuw kennis met zwaartekracht in je ontdekkings- en puzzeltocht door een Escher-achtige wereld. Journalisten van Kotaku, Polygon, US Gamer, Wired, Rock Paper Shotgun, en Gameinformer waren lovend over de demo van de game. Ook op E3 viel Manifold Garden op tussen het AAA geweld en ontving verschillende ‘Best of E3’ nominaties, waaronder een van IGN.

  WilliamChyr_SquarePicture4

  Inspiratie en openbaar game development

  Op Control Conference deelt Chyr over hoe hij elementen van architectuur en installatiekunst heeft vertaald naar game design. Daarnaast vertelt hij hoe het is om Manifold Garden via streaming en social media te ontwikkelen voor het oog van de wereld en hoe hij feedback van de community verwerkt in de game.

  Ben je benieuwd naar het verhaal van Chyr? Koop dan nu je ticket in de online shop.

  De talk van William Chyr is powered by Vlambeer.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img