More

  Control Conference • Het geheim van het Kickstarter succes van KeokeN Interactive

  Het gaat commercieel gezien soms mis Nederlandse games. Vorig jaar sprak Jeroen van Hasselt tijdens Control Conference openlijk over waar het fout ging bij release van The Flock. Mocht je het gemist hebben, dan kan je de talk hier bekijken.

  Koen Deetman

  Secret of my success

  Er zijn echter ook succesverhalen, waaronder de Kickstarter campagne van Deliver Us the Moon. Koen Deetman, CEO van KeokeN Interactive, vertelt in zijn How to prepare for a €100.000 Kickstarter hoe ze zich hebben voorbereid op hun crowdfunding campagne, wat ze hebben geleerd, welke dingen voor hun werkten en wat er faliekant mis is gegaan.

  Nog geen kaartje voor Control Conference, koop ‘m dan nu in de online shop.

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img