More

  Weekafsluiting: Laatste keer Two Tribes, Ortus Arena heeft release date en zoek de verstopte Tovertafel

  In de weekafsluiting zaken korte nieuwtjes, leuke weetjes of dingen die gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

  PAX West laatste event voor Two Tribes

  Een paar maanden geleden maakten de mannen van Two Tribes het al bekend: na Rive stoppen ze er mee. De release van de game staat gepland voor 13 september. Het einde komt nu echt in zicht en Pax West is het laatste evenement waar Two Tribes aan deelneemt. We zullen ze missen.

  Two Tribes PAX
  (Beeld: via Facebook)

   

  Ortus Arena heeft een release date

  Turn-based strategy game Ortus Arena komt op 28 september uit op Steam (Mac en PC). De mobiele versie van de game komt later uit. Wanneer precies heeft Firebrush niet bekend gemaakt. Voor de Steam versie werkt de developer samen met publisher Plug In Digital.

   

  Wuppo zoekt hulp

  Soedesco en Knuist & Perzik hebben een demoversie van Wuppo op Steam gezet. De demo omvat het eerste uur van de game. Als later de volledige versie van Wuppo uitkomt hoef je niet opnieuw te beginnen, maar kan je gewoon verder spelen. Ook zoeken ze nog beta-testers; die krijgen toegang tot de volledige game.

   

  Win de verstopte Tovertafel

  Een Tovertafel is net iets groter dan een paasei, maar kennelijk toch handzaam genoeg om te kunnen verstoppen. Degene die ‘m vindt, mag ‘m doneren aan een zorginstelling van zijn of haar keuze. Om kans te maken moet je meedoen aan Tovertocht, een door Active Cues georganiseerde speurtocht die je leidt naar de verstopte Tovertafel. Weet je niet wat een Tovertafel is? Kijk dan het onderstaande filmpje.

   

  Workshop WBSO

  Veel developers maken al gebruik van de WBSO-regeling, maar de mensen die niet weten wat de WBSO is en hoe ze er hun financiële voordeel mee kunnen doen kunnen terecht op de gratis workshop die Vectrix organiseert op 22 september.

   

  Vergeet niet je kaarten voor Control Conference te kopen!

  The Chinese Room, Playdead, Double Fine… Het begint een mooie sprekerslijst te worden (vinden we zelf) en we hebben nog een paar aankondigingen te gaan. Heb je nog geen kaart? Koop ‘m dan nu voor €125 (ex BTW) in de online shop

  Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Control Conference, hou dan de website, onze Facebookpagina of Twitter in de gaten of meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

  Broken Age

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img