More

  Control Conference • Mogen we even voorstellen: Leonie Manshanden

  Leonie Manshanden draait al heel wat jaren mee in de game-industrie. Gedurende haar loopbaan heeft ze meegewerkt aan de lancering van meer dan 115 titels. Die expertise gebruikt ze tegenwoordig om (indie) developers over de hele wereld te helpen bij hun marketing, operations en finance vragen.

  Daarnaast spreekt ze op diverse events, zoals Control Conference. In haar sessie getiteld Funding For Success: Live Long And Prosper legt ze uit hoe je financieel de juiste keuzes maakt en daarmee je toekomst kan zeker stellen.

  Voordat Manshanden voor zichzelf begon was ze VP en Studio Director bij Irrational Games; de developer achter, onder andere, BioShock Infinite. Hoe ze daar terecht kwam lees je in dit interview dat Eric Bartelson eind 2013 met haar deed.

  Leonie-Manshanden

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img