More

  Uit Nu! Verdun op PlayStation 4

  Na de lancering van Verdun in april 2015, zijn M2H en Blackmill Games samen met Abstraction Games begonnen aan de console-versie van de game. Vandaag zien we het eerste resultaat: Verdun is uit op PlayStation 4. De game is inhoudelijk hetzelfde, maar de UI en de controls zijn geoptimaliseerd voor console.

  Verdun was in juli 2013 het eerste spel dat door Steam Greenlight heen kwam. In de twee jaar lange Early Access periode werkte de developers samen met de community aan het polishen van de game.

  Ruim een jaar na de release heeft Verdun meer dan 530.000 spelers. Om een aantal van die spelers naar de console-versie te krijgen hebben M2H en Blackmill 102 PS4 keys verdeeld in de Steam community. Raar getal? Beetje wel, maar niet zonder reden. Het is 102 jaar geleden dat de eerste wereldoorlog losbarstte.

  Verdun voor PS4 is te downloaden voor €19,99 (PS Plus-leden betalen tot 30 september maar €14,99). De Xbox One versie staat gepland voor later dit jaar.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img