More

  Uit Nu! Metrico+ voor PS4 en Steam

  Het Metrico-avontuur begon toen Digital Dreams zo’n vier geleden bij Sony aanklopte met een prototype van de game. Sony zag er brood in en beloofde te investeren. Twee jaar later komt Metrico uit voor PlayStation Vita. Niet het beste platform voor een commercieel succes, maar met de investering van Sony en de PlayStation Plus deal was Digital Dreams van een inkomen verzekerd.

  We zijn weer twee jaar verder en nu is Metrico+ uit voor PlayStation 4 en op Steam. De game zou tegelijkertijd voor Xbox One uitkomen, maar die release is om onbekende redenen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

  Zoals de titel doet vermoeden heeft Metrico+ als basis dezelfde game als de originele Metrico puzzel-platformer, maar dan met extra’s. Er zijn zes unieke werelden, ieder met een eigen look, geluid en speciale mechanics en uitdagingen. De muziek, wederom van de hand van Palmbomen, reageert op de manier waarop je speelt.

  Metrico+ is nu voor €13,99 te downloaden in de PlayStation Store en op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img