More

  Control Conference early bird eindigt op 28 augustus

  Vorige week hebben we in verband met GDC Europe en Gamescom geen sprekers aangekondigd, maar deze week kan je weer aankondigingen tegemoet zien. Wil je zeker weten dat je geen enkel nieuws rondom Control Conference mist, hou dan de website, onze Facebookpagina of Twitter in de gaten of meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

  Raymond Crook
  (Raymond Crook van Double Fine. Beeld bovenaan de pagina: Brie Code)

  Early Bird korting

  Een Early Bird kaart voor Control Conference koop je voor €109 (ex BTW) in de online shop. Dit tarief is alleen geldig als je je kaarten vóór 29 augustus bestelt. Na die datum is de prijs €125 (ex BTW) per kaart.

  Sprekers

  Voor het gemak hieronder de tot nu toe aangekondigde sprekers op een rijtje.

  • Raymond Crook Lead Animator bij Double Fine geeft in zijn sessie inzicht in het animation proces van point and click adventure game Broken Age.
  • Brie Code heeft onlangs indie studio Tru Luv Media opgericht. Daarvoor was ze tien jaar werkzaam in AAA, onder andere bij Ubisoft Montreal en Relic Entertainment.
  • Developer, onderzoeker en auteur Joris Dormans gaat in zijn sessie tijdens Control Conference verder in op Cyclic Dungean Generation.
  • Martin Sahlin is Creative Director van Coldwood, de studio achter Unravel. Tijdens Control Conference vertelt Sahlin over het ontstaan van hoofdkarakter Yarny.
  • Stephanie van Lith-van Geel van Game Drive gaat in op de marketing strategy van WW1 shooter Verdun.
  • Industrieveteraan Leonie Manshanden laat in haar sessie zien hoe de keuzes die developers maken op het gebied van budgetten en financiering invloed hebben op de uiteindelijke opbrengst, en dus het voortbestaan van hun bedrijf.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img