More

  Uit Nu! SpiritSphere van Eendhoorn Games

  SpiritSphere ziet er uit als een oude Zelda game en zo klinkt ‘ie ook, maar het speelt als airhockey. Martino Wullems, eigenaar van Eendhoorn Games, omschrijft de game zelf als “Een competitieve local multiplayer game die geïnspireerd is door klassiekers als Zelda en Windjammers, samengevoegd met het nostalgische gevoel van het spelen van airhockey in de arcadehal.”

  Tactisch inzicht

  De strijd vindt plaats in verschillende arena’s die om verschillende tactieken vragen. De speler kan kiezen uit verschillende personages, ieder met eigen unieke vaardigheden. Om te winnen moet je het daarom niet alleen hebben van snelle reflexen, maar ook van tactisch inzicht.

  Spiritsphere

  Geef niet op!

  Vanwege gezondheidsproblemen kan Wullems niet meer met muis en keyboard werken. Hij heeft SpiritSphere ontwikkeld op een Windows Surface Pro 3 en dat heeft hem de nodige uitdagingen opgeleverd. Wullems: “Ik hoop met mijn game te kunnen laten zien dat je een droom niet op hoeft te geven bij tegenslag. Doorzettingsvermogen is een krachtig iets!”

  De soundtrack voor de game is gemaakt door Chiptune/electro composer Gas1312.

  SpiritSphere is voor €4,99 te koop op Steam en Itch.io.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img