More

  Uit Nu! 42 Olympische minigames van MediaMonks

  Voor de Olympische Spelen van dit jaar heeft Google een aparte website waar alle Rio-zaken verzameld zijn. Dit platform is gebouwd door het Nederlandse MediaMonks.

  O Brasil Inteiro Joga biedt een handige kaart van Rio de Janeiro, een gepersonaliseerde newsfeed vol met Olympische informatie, en 42 minigames. Een voor elke sport die er in Rio wordt beoefend.

  De standaard-atleet in de games doet een beetje denken aan John McEnroe tijdens zijn hoogtijdagen. Als je dat niets vindt, dan kan je je eigen atleet samenstellen. Hierbij kan je kiezen of het een mannetje of een vrouwtje is, er zijn verschillende outfits en ook dingen als haarkleur en huidskleur kan je zelf bepalen.

  Alle spelletjes zijn gratis te spelen op de website. De site opent in het Portugees, maar je kan ook Engels als taal instellen. Dan leer je gelijk dat O Brasil Inteiro Joga zoiets betekent als Heel Brazilië Speelt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img