More

  Uit Nu! Tricky Towers van WeirdBeard

  Het torens bouwen van WeirdBeard begon in 2008 met de gratis browsergame 99 Bricks. Het doel van die game: met 99 stenen een zo hoog mogelijke toren te bouwen. In 2014 kwam het eveneens gratis 99 Bricks Wizard Academy uit voor mobiel. Wederom was het de bedoeling een zo hoog mogelijke toren te bouwen, maar nu met een onbeperkt aantal stenen en met tovenaars die flink dwars zitten met hun toverspreuken.

  Vandaag lanceert WeirdBeard de derde torenbouwgame genaamd Tricky Towers op PS4 en Steam. Je moet nog steeds de hoogste toren bouwen, de tovenaars zijn er ook nog, maar dit keer hebben ze er een local en online multiplayer game van gemaakt. Maximaal vier personen bouwen naast elkaar aan hun toren, waarbij ze het elkaar zo lastig mogelijk maken met magische spreuken.

  Multiplayer en endless single player

  De multiplayer kent 3 modes: race, survival en puzzle. In race gaat het er om wie er zo snel mogelijk bij de finish is, in survival is het einde oefening als je drie stenen hebt laten vallen en in puzzle moet je zoveel mogelijk stenen onder een lijn zien te stapelen. Naast multiplayer is er een endless singe player mode en zijn er trial levels om te oefenen, voor je de strijd met anderen aangaat.

  Livestream

  Aankomende donderdag om 20.00 uur doet WeirdBeard een livestream. Daarin laten ze zien hoe je de game speelt en krijgen spelers de kans om het team te bestoken met hun vragen. Je kan je voor deze livestream vast registreren via Events in het PS4 menu.

  Gratis PS plus game

  En ook Tricky Towers is gratis, althans voor PlayStation Plus abonnees, want in augustus is het een van de gratis PS Plus games. Ben je geen PS Plus abonnee of wil je de game op Steam downloaden, dan betaal je nu €12,74 (normale prijs €14,99).

  Heb je de gratis PS4 binnen gehaald dan kan je ook nog meedoen aan de endless mode wedstrijd. Degene die binnen twee weken de hoogste toren bouwt wint een door WeirdBeard gesigneerd gouden PlayStation 4 Deksel (ja, zo noemen ze dat bij Sony).

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img