More

  Korting op kaarten voor Respawn in Keulen

  Naast GDC Europe en Gamescom is Keulen dezelfde week ook de plaats waar Respawn neerstrijkt. Op 15 en 16 augustus kan je in Dock.One terecht voor lezingen, matchmaking en gezelligheid. Het idee achter het event is het creëren van een ontspannen omgeving waar developers, zakelijke bezoekers en studenten terecht kunnen om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

  Respawn_
  Beeld via Respawn: Geen afgesloten zalen, maar sessies waar je je via de koptelefoon bij aan kan sluiten.

  Onder de sprekers Nederlandse bekenden, zoals Eline Muijres en JP van Seventer van Dutch Game Garden, Niels Monshouwer van WeirdBeard, Martine Spaans van Tamalaki, en Roger ter Heide van Improvive. Maar er zijn ook een groot aantal buitenlandse sprekers. Jesús Fabre, Publishing Director van Games Starter vertelt over de game development scene in Latijns Amerika. Rob Davis van Playniac legt uit waarom prototyping vaak niet werkt zoals je denkt. En David Kuri Florian Uhde oftware developers bij Volkswagen gaan in op disruptive design voor AR.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 10 procent korting op een Respawn-pas. Gebruik hiervoor tijdens de registratie de promocode Welcome_Control.
  Wil je naar GDC Europe én Respawn, dan kan je gebruik maken van de shuttleservice tussen Koelnmesse en Dock.One, of je strekt even de benen tijdens een wandeling van 21 minuten.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img