More

  Dev Blog: Antegods’ dash gameplay en multithreaded code

  Ze hebben bij Codeglue het blogschema omgegooid. Voorheen kwamen de blogs wat onregelmatig en behandelden ze verschillende aspecten van development. Sinds een paar weken zijn ze overgestapt op wekelijkse blogs die slechts een onderwerp behandelen.

  Design lead Wytze Kamp blogt in de design update over het tweaken van de ‘dash’; een tijdelijke snelheidsboost waarmee spelers zich door terreinobstakels kunnen rammen. Programmeur Niels Uiterwijk wijdt een code update aan de uitdagingen van multithreaded code in Unity.

  Antegods dash

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img