More

  Uit Nu! Combo Critters van Lucky Kat

  Combo Critters is de nieuwe casual RPG van Lucky Cat Studios. Doel van de game is het verzamelen en combineren van de ‘critters’ die je in je verkenningstochten tegenkomt.

  In Combo Critter dwaal je over de planeten om puzzelstukjes te verzamelen die nieuwe planeten vrijspelen. Onderweg kom je diverse wezentjes tegen. Zodra je in de buurt komt kan je het gevecht met ze aangaan. Versla je een van de wezentjes, dan beam je ‘m naar je ruimteschip om ‘m toe te voegen aan je collectie.

  Heb je een aantal critters gevangen, dan kan je die weer combineren tot een nieuwe, nog sterker wezentje. Die heb je nodig, want iedere planeet eindigt met een eindbaas die je zonder gemuteerde critters niet snel verslaat. Voor het combineren betaal je met muntjes die je in de levels verdient, maar je kan je ook kopen in de in-game shop.

  Combo Critters is gratis te downloaden voor iOS en Android. Betaal je €1,99 dan ben je verlost van de advertenties.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img