More

  Handige hulpmiddelen voor het plannen van Gamescom meetings

  Gamescom staat voor de deur, dus hoog tijd om afspraken in te plannen. Gamescom heeft een, enigszins beperkte, Matchmaking 365 tool waar je online gratis een profiel aan kan maken, maar er zijn ook andere hulpmiddelen om je agenda vol te krijgen.

  MeetToMatch (voorheen bekend als Pitch&Match) zet hun matchmakingtool in voor Gamescom. De pakketten van €9,99 zijn uitverkocht, maar vanaf €19,99 kan je een profiel aanmaken en binnen 24 uur kan je aan de slag met het plannen van meetings.

  Net als voorgaande jaren organiseert Enterprise Europe Network een Gamesmatch@Gamescom. Dit is voor Europese bedrijven die samenwerking zoeken met andere Europese bedrijven.

  Onmoet andere developers

  Creative Desk Europe organiseert op 17 augustus om 10.00 uur een Business Card Speed Dating Session waarbij Nederlandse, Vlaamse en Duitse game developers elkaar kunnen ontmoeten. Er is geen website, maar voor meer informatie kan je mailen met Bram Kranendonk. Aanmelden gaat ook via een email, met daarin een profiel van je bedrijf van maximaal 600 karakters. Dit kan tot uiterlijk 25 juli.

  Voor alle tools en bijeenkomsten geldt dat je wel je eigen toegangskaartje voor Gamescom moet regelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img