More

  Uit Straks! REUS voor PS4 en Xbox One

  Publisher Soedesco heeft vandaag aangekondigd dat REUS van Abbey Games in de herfst van dit jaar uitkomt voor PlayStation 4 en Xbox One. Deze release is niet alleen digitaal, de game komt ook bij de plaatselijke game-retailer in de schappen te liggen.

  Hans van Brakel van Soedesco vertelt waarom ze gekozen hebben voor REUS: “Het is een van de parels van de Nederlandse game-industrie. REUS is een kwalitatief sterke game in een genre, zeker op console, waar bijna geen god games meer voor uitkomen. Ondanks dat het porten een moeilijk project is, konden we de kans niet laten liggen om deze game naar console te brengen.”

  Game in een doosje

  Maar waarom ook een game in een doosje? Van Brakel: “REUS is een titel die sterk en groot genoeg is voor zowel een digitale als een fysieke release. Dit zijn tegenwoordig twee aparte markten en wij vinden het erg belangrijk om gamers de keuze te geven. Als het enigszins mogelijk is zullen wij altijd een game zowel fysiek als digitaal releasen.”

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img