More

  Weekafsluiting week 26: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminders

  In de weekafsluiting zaken die we jullie niet willen onthouden, omdat ze nuttig, interessant of gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

  Nuclear Throne heeft multiplayer mod

  Enige tijd geleden werd Vlambeer benaderd door Vadim, een een programmeur uit de Oekraïne, omdat hij Nuclear Throne van een online multiplayer mod wilde voorzien. Vlambeer gaf hem volledige vrijheid, onder een paar voorwaarden. De mod moest duidelijk aangemerkt zijn als mod, mocht niet de originele game files bevatten en moest alleen te spelen zijn via de officiële Steam versie van de game.

  Naast het toevoegen van een multiplayer mode en replays, verbetert de mod de co-op ervaring, en fixt zelfs een aantal bugs. Het verhaal achter de mod valt te lezen in deze blogpost van de modder. De modder mag van Vlambeer donaties ontvangen voor zijn werk.

  Rami Ismail van Vlambeer noemt de samenwerking een leuke oefening in ‘wat ze toestaan’ en ‘hoe ze creativiteit steunen’.

  Nuclear Throne multiplayer mod

   

  X-Factor competitie voor mobiele games

  IPC Ventures op zoek naar nieuw talent in de game-industrie en daarom zijn ze eerder dit jaar de Gaming Top Talent gestart. Dit is een competitie voor mobile developers over de hele wereld. Deelnemers maken kans op een publishing deal, funding, maar ook hulp van experts.

  De deadline voor de derde aanmeldingsronde is verlengd en developers kunnen zich nog de hele maand juli aanmelden.
  Gaming Top Talent

   

  Inschrijvingen Gamescom Awards open

  Heb je een stand op het consumentendeel van de Gamescom, dan kan je je nu aanmelden voor een van de 24 awards. Lees voor het indienen van je game of stand nog wel even de kleine lettertjes. Indienen van een game kost, afhankelijk van het aantal categoriëen,  €260 of meer.

  Eingang Süd

   

  Neem een Leap of Faith

  Vergeet niet je ‘Leap of Faith’ kaarten voor Control Conference te kopen. Zodra we sprekers aankondigen zijn deze goedkope kaarten niet meer beschikbaar. Je vertrouwen wordt beloond, want onder de kopers van Leap of Faith kaarten verloten we een all access pas voor GDC Europe. Wil je nog geen kaarten kopen, zet dan in ieder geval Control Conference vast in je agenda. De datum is 28 september.

  logoplaat

  Dutch Game Awards: Last call

  Wil je meedingen naar een van de 14 Dutch Game Awards, vergeet je dan niet om je uiterlijk 4 juli aan te melden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img