More

  Dev Blog: Prototypen is een teamsport

  Interaction designer Kars Alfrink heeft zich de laatste tijd flink verdiept in wat anderen schrijven over ‘Lean UX’ – een term waar hij overigens een hekel aan heeft, maar dat  lees je wel in zijn blog. Een ding dat in alle artikelen terugkomt is prototyping.

  Prototypes zijn dé manier om te experimenteren. Je kan het natuurlijk ook proberen met vragenlijsten, interviews of wat dan ook, maar steeds vaker worden aannames getest met prototypes. Reden voor Alfrink om zijn eigen ideeën over prototypen in een blogpost te beschrijven.

  kars-alfrink-at-playpublik-2012

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img