More

  Uit Nu! Tranentrekker ‘Heart’s Medicine – Time to Heal’

  Heart’s Medicine – Time to Heal, de nieuwe game van developer Blue Giraffe en publisher GameHouse maakt nogal wat los bij de spelers. Op de Facebookpagina van de game noemen ze Heart’s Medicine een ‘emotionele rollercoaster’ of vertellen ze dat ze ‘zich de ogen uit het hoofd hebben gehuild’.

  Maar maakte Blue Giraffe niet casual games? Jazeker, en dat doen ze nog steeds. Heart’s Medicine – Time to Heal is een time-managent serie die zich afspeelt in een ziekenhuis. De game vertelt het verhaal van Allison Heart, een onzekere stagiair die niets liever wil dan mensen helpen. Alle drama, romantiek en spanning komen uit de pen van Blue Giraffe-er Sebastiaan van Waardenberg.

  Wil je zelf kijken of je de ogen droog houdt bij deze time-management ziekenhuissoap, dan kan je de game gratis uitproberen op iOS, Android, PC/MAC en Amazon.

  https://youtu.be/8o2O0o-SR6A

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img