More

  Uit Nu! Allemaal het bos in met Perfect Earth Animals

  Perfect Earth heeft samen met Staatsbosbeheer Perfect Earth Animals uitgebracht. De app is bedoeld om kinderen met hun ouders weer wat vaker het bos in te krijgen.

  Op een landkaart in de app ziet de speler waar zich in de buurt dierenkaarten bevinden. Als een speler binnen vijftig meter van die locatie komt dan wordt de dierenkaart toegevoegd aan de in-app collectie. Via de dierenkaarten leert de speler meer over het betreffende dier, zoals hoe ze wonen en wat ze eten.

  PerfectEarthAnimals_Screens

  Heb je een kaart dubbel dan kan je ‘m ruilen met je vrienden door de telefoons naast elkaar te leggen en een knijpbeweging te maken. Voor deze feature wordt de CloudMatch techniek gebruikt. Op basis van timing en richting van de ‘swipe’ beweging in combinatie met de locatie van de speler wordt de match gemaakt. Spelers wisselen dus geen persoonlijke informatie uit en hoeven ook geen vrienden te worden in de app.

  Voor het eind van de zomer zullen op zo’n tienduizend locaties in de Nederlandse natuur dierenkaarten te vinden zijn. Na de zomer wordt de app uitgerold in andere Europese landen, Brazilië en de VS.

  Perfect Earth Animals is gratis te downloaden in de Apple App Store en en de Google Play Store.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img