More

  “G2A verkoopt voor duizenden dollars aan keys zonder developers te compenseren”

  Gisterenavond verstuurde TinyBuild CEO Alex Nichiporchik een email met een link naar zijn blogpost waarin hij stelt dat key-verkoop platform G2A voor $450.000 aan SpeedRunners, Party Hard, en Punch Club keys heeft verkocht zonder de developers daarvoor te compenseren.

  TinyBuild ging verhaal halen bij G2A, maar die claimen dat niet zij, maar partners als BundleStars en Humble Bundle de keys aanbieden. G2A wil volgens Nichiporchik niets wil doen, tenzij TinyBuild met ze samenwerkt.

  Binnen een uur na het plaatsen van de blogpost ging de TinyBuild website na een DDOS aanval plat. Als de site weer werkt is het volledige verhaal te lezen in deze blogpost.

  Update
  Inmiddels heeft G2A gereageerd met een persbericht, waarin ze zeggen dat het verhaal van TinyBuild niet klopt. Daarop heeft TinyBuild weer gereageerd met updates onder hun originele blogpost. De partijen hebben elkaar nu een 3-daags ultimatum gesteld.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img