More

  Weekafsluiting week 24: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminders

  In de weekafsluiting zaken die we jullie niet willen onthouden, omdat ze nuttig, interessant of gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

  Partnermededeling: HKU Exposure ’16 – Discover What’s Next in Art, Tech, Media & Design

  HKU nodigt je uit voor de feestelijke opening van de eindexpositie van HKU Games en Interactie en HKU Muziek en Technologie op 23 juni om 17:00 uur. Met sprekers, performers, borrel en lekker eten! Als je langs wilt komen, meld je dan aan via exposure.hilversum@hku.nl.

  HKU Exposure 16

   

  Verdun komt naar console

  M2H en Blackmill kregen van spelers vaak de vraag of Verdun ook naar console zou komen. Aan die wens wordt gehoor gegeven, want Verdun is vanaf 30 augustus verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

  Omdat voor de PC-versie nog steeds content wordt gemaakt hadden de ontwikkelaars zelf geen tijd voor de port. Hiervoor werken ze samen met Abstraction Games.

   

  Inschrijvingen Indigo geopend

  Dutch Game Garden heeft de inschrijvingen voor Indigo op 27 september geopend. Tot en met 19 augustus kunnen developers hun games aanmelden. Indigo is net als Control Conference onderdeel van het Nederlands Film Festival.

  Indigo

   

  Game Jam tijdens Gamescom

  Tijdens Gamescom hoef je je sowieso niet te vervelen, want er zijn duizenden games te spelen, maar dit jaar kan je er ook games maken tijden de Innogames Jam 2016.

  De jam heeft als doel om mensen met zoveel mogelijk nationaliteiten en achtergronden samen te brengen om in 48 uur een game te maken. Of het nu je eerste game jam is of je honderdste maakt niet uit.

  De winnende teams mogen op 21 en 22 augustus hun game gratis laten spelen op de Indie Arena Booth.

  Eingang Süd

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img