More

  Inschrijvingen Dutch Game Awards geopend

  De inschrijving voor de Dutch Game Awards 2016 is geopend. Ten opzichte van vorig jaar is er een aantal wijzigingen.

  Allereerst mogen naast game developers, dit jaar ook video-content makers inzenden voor twee nieuwe categorieën Beste Live Stream en Beste On Demand Video. De Vlamingen doen niet meer mee. Die hadden na het winnen van twee awards vorig jaar, de smaak zo te pakken dat ze samen met de Walen hun eigen Belgian Game Awards hebben georganiseerd.

  Jury

  De jurering is dit jaar in handen van Astrid Huntjes (Licensing Manager Spil Games), Ellis Bartholomeus (game design consultant), Ard Bonewald (Head of Studio CoolGames), Dr. Menno Deen (game designer, docent en onderzoeker) en Dr. Joris Dormans (oprichter Ludomotion, designer en researcher).

  Control doet een stapje terug

  Zoals aangegeven bij de overname van Control in januari, is onze rol gewijzigd. De Dutch Game Awards en de organisatie van het bijbehorende diner zijn dit jaar volledig in handen van ImproVive.

  Dit betekent onder andere dat de Control Industry Award dit jaar niet wordt uitgereikt. Het diner vindt ook niet plaats op 28 september, de dag van Control Conference, maar op de avond van 27 september. Wel werken we nog samen en maken beide evenementen, net als vorig jaar, onderdeel uit van het Nederlands Film Festival.

  Aanmelden voor de awards kan tot en met 4 juli. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img