More

  Horizon Zero Dawn heeft een release date

  Guerrilla Games heeft zojuist de release datum bekend gemaakt van Horizon Zero Dawn. Vanaf 28 februari 2017 in de VS in de winkel. Europa volgt op 1 maart en het Verenigd Koninkrijk is als laatste aan de beurt op 3 maart.

  Horizon Zero Dawn is een post-apocalyptische open-wereld-actie-RPG met een sterke vrouwelijke hoofdrolspeler, Aloy. Met haar intelligentie en behendigheid bindt ze de strijd aan tegen gigantische robots die de macht hebben overgenomen en de evolutie van de mensheid hebben teruggedraaid.

  Bij de aankondiging hoort deze nieuwe trailer.

  UPDATE: In eerste instantie stond alleen 28 februari gemeld. We hebben nu ook de release datum voor Europe en het Verenigd Koninkrijk toegevoegd.

  Hoewel dit de eerste keer is dat een officiële datum is gecommuniceerd, stond de release van Horizon Zero Dawn voor 2016 gepland. In zijn PlayStation blog legt Hermen Hulst, managing director van Guerrilla uit waarom de titel is vertraagd:

  “Het was een moeilijke keuze en we weten dat veel van jullie niet kunnen wachten om de game te spelen. We willen er echter zeker van zijn dat Horizon Zero Dawn zich kan meten met de visuele en gameplay standaard waar onze games bekend om staan. De nieuwe datum geeft ons extra tijd om volledig te voldoen aan onze ambitieuze visie voor Horizon Zero Dawn. We begrijpen dat niet iedereen blij is met dit besluit, maar tegelijkertijd zijn we er van overtuigd dat de voordelen van de extra development tijd die we nu hebben duidelijk worden, wanneer we de komende maanden meer coole details en videos van Horizon Zero Dawn delen.”

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img