More

  Weekafsluiting week 22: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminders

  In de weekafsluiting zaken die we jullie niet willen onthouden, omdat ze nuttig, interessant of gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

  Partnermededeling: HKU Exposure ’16 – Discover What’s Next in Art, Tech, Media & Design

  HKU nodigt je uit voor de feestelijke opening van de eindexpositie van HKU Games en Interactie en HKU Muziek en Technologie op 23 juni om 17:00 uur. Met sprekers, performers, borrel en lekker eten! Als je langs wilt komen, meld je dan aan via exposure.hilversum@hku.nl.

  HKU Exposure 16

   

  Renowned Explorers heeft nieuwe DLC

  Na de release afgelopen september gingen de verkoop van Renowned Explorers niet erg had. Abbey Games gaf echter niet op en het aantal verkochte games ligt nu zelfs boven de 100.000. Voldoende om verder te investeren in de titel in de vorm van betaalde DLC met nieuwe expedities en nieuwe gameplay-systemen.

  In deze blogpost van Joni van der Leeuw van Abbey een korte uitleg over waarom een update.

  De Renownded Explorers: More to Explore DLC is normaal te koop voor € 7,49, maar de eerste week krijgt de speler 10 procent korting.

  Renowned Explorers

   

  Showcase NHTV game studenten 

  Op 7 juli kan je tussen 13.00 en 17.00 uur in Breda terecht voor een showcase van games van studenten van NHTV. Er zijn verschillende gamelabs waarin eerste-, tweede-, derde- en vierdejaars studenten hun projecten demo-en. Meer informatie lees je op de showcase website.

  IGAD Showcase NHTV

   
  Ga van de zomer door met leren

  Studenten die ook in hun schoolvakantie nog wat willen leren kunnen terecht bij de Summer Game Dev van de DGG. In de week van 18 juli komen studenten van game opleidingen en studenten van diverse business studies samen om games te maken.

  Je leert dus niet alleen over game development, maar ook wat je zakelijk gezien met je concept kan.

  Summer Game Dev 2013

   

  Gamesmatch@Gamescom

  In 2013 begon Enterprise Europe Network met een Gamesmatch@Gamescom. Het idee is simpel: bedrijven die partners zoeken melden zich aan op de website en EEN helpt ze elkaar te vinden. Naast matchmaking bieden ze in het business gedeelte van Gamescom ook een plek om de meetings te doen. Deelname aan dit matchmakingevent is gratis.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img