More

  Moniek Schilder deelt haar eerste GDC ervaring

  Met financiële ondersteuning vanuit de industrie ben ik vorig jaar een beurs gestart waarmee studenten een reis naar GDC in San Francisco kunnen winnen. Om de winnaars te bepalen was er een open call uitgeschreven. Uit de ingezonden essays heeft een selectiecommissie, bestaande uit donateurs, twee winnaars gekozen.

  Een van de mensen die op kosten van de industrie naar San Francisco af mocht reizen was Moniek Schilder. Zij wilde op GDC uitvinden welke mogelijkheden ze heeft na haar studie. Schilder merkte dat een goed netwerk enorm kan helpen bij het vinden van de juiste mensen. Een verslag over haar reis kan je hier lezen.

  Beeld: Dancing Girl study van Moniek Schilder

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img