More

  Control mag twee gratis kaarten weggeven voor Buma Music in Motion

  Mensen uit verschillende disciplines binnen de creatieve industrie verzamelen zich op 24 mei in Amsterdam voor Buma Music in Motion, een evenement over innovatief gebruik van music in media.

  De afgelopen vijf jaar hebben al flink wat bekende namen aan het congres bijgedragen. Denk aan componist Cliff Martinez – ook bekend als de drummer van de Red Hot Chili Peppers –  Bobby Gumm, music supervisor voor trailers van Gravity, Frozen, Godzilla, de legendarische professor Thomas Dolby, Ari Pulkkinen, componist van het Angry Birds theme Ari Pulkkinen, en vele anderen.

  Naast diverse bekende namen uit TV en film, matchmaking mogelijkheden, en nuttige sessies, is er een Video Games Music panel onder leiding van journalist Gary Smith, met Karen Collins, regisseur van Beep: A History of Game Sound, Duncan Smith (Senior Music Supervisor, Sony Computer Entertainment Europe) en een derde, nog niet aangekondigde spreker.

  Première Beep

  Beep: A History of Game Sound beleeft tijdens Buma Music in Motion de Nederlandse première. Beep volgt de historie van game sound vanaf de Victoriaanse penny arcades, via de flipperkast naar de huidige industrie van soundtracks en live muziek. De film laat ook de constante worsteling zien tussen creativiteit en technologie. Aan het woord komen onder andere Marty O’Donnell (componist Halo), Yoko Shimomura (componist Kingdom Hearts en de Mario & Luigi serie), Scott Gershin (sound designer voor verschillende blockbuster films en games ), Nobuo Uematsu (componist Final Fantasy series), BAFTA-winnaars James Hannigan and John Broomhall, en de “three stooges” van LucasArts: Peter McConnell, Clint Bajakian en Michael Land.

  De screening van Beep is voor congresbezoekers gratis. Zonder congreskaart ben je ook welkom, dan kan je voor €5,00 online een kaartje kopen voor de documentaire.

  Gratis kaarten voor het congres

  Kaarten voor Buma Music in Motion zijn online te koop voor €70,00. Control mag twee gratis kaarten weggeven. Als je in aanmerking wilt komen voor een van de kaarten, stuur ons dan een email met als onderwerp Buma Music in Motion. Aanmelden kan tot en met 17 mei, 17.00 uur.

  (Beeld bovenaan de pagina is van Tolhuistuin)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img