More

  Tijmen Tio vertelt over zijn eerste GDC bezoek

  Met financiële ondersteuning vanuit de industrie ben ik vorig jaar een beurs gestart waarmee studenten een reis naar GDC in San Francisco kunnen winnen. Om de winnaars te bepalen was er een open call uitgeschreven. Uit de ingezonden essays heeft een selectiecommissie, bestaande uit een donateurs, twee winnaars gekozen.

  Een van de mensen die op kosten van de industrie naar San Francisco af mocht reizen was Tijmen Tio. Tio merkte onder andere dat een goede voorbereiding belangrijk is om het meeste uit een evenement te halen. Een verslag over zijn reis kan je hier lezen.

  Voor 2017 is er minimaal een beurs beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Als je wilt doneren, kan je dat via dit formulier aangeven.

  Foto bovenaan deze pagina is van Richard Boeser

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img